send email
 
 
tel: 016 - 23 47 75
gsm: 0475 - 87 70 48
 
 
Parijsstraat 57
3000 Leuven
 
open: D-W-D-V
van 14 tot 18 uur
of op afspraak
     
             
             
    Steff Gilissen - nu 20 jaar actief als de momentenvanger bij uitstek. Beelden (Huwelijksfotografie, repotages van events, portretten, …) die je momenten doen herbeleven op een ongedwongen manier.

De thuishaven van Steff Gilissen is gelegen in de Parijsstraat te Leuven.

Zijn carrière nam zo wat gelijktijdig met Marktrock een vlucht. In 1982 was hij op Marktrock immers al present als huisfotograaf en da's vandaag nog steeds zo. Maar ook andere organisatoren bleven niet ongevoelig voor zijn reportagetalent: Marlboro Music (concerten, beachparties, megamanifestaties), Camel (I love techno), L&M, Marlboro/McLaren (met de F1 piloten Irvine en Coulthard), de europese top in Laken,
Laurent-Perrier (het grootste amateur golf-event in België dat inmiddels ook uitbreiding nam over de grenzen), allemaal ronkende namen die de frisse aanpak van Gilissen bleven smaken.

De Leuvenaars kennen hem wellicht het beste van zijn creatieve huwelijksreportages. Waar menig fotograaf de neus ophaalt voor dit soort werk slaagt Steff Gilissen er in om er net iets extra mee te doen. Zijn spirit die een evenwicht zoekt tussen fotografie, kunst en passie sloeg niet alleen bij u en ik aan maar ook menig BV (Jill Peeters-VTM weervrouw, Jef Desmet-Familie acteur, Phaedra Hoste-model, …) en voerde hem zelfs over de landsgrenzen. Voor Gilissen vormt elke huwelijksreportage een uitdaging en dat gaf hem recent ook de kans om enkele van de eerste homohuwelijken in beeld te brengen.

Fotografie is een passie, en gedeelde passie is dan ook zoveel leuker.
     
             
   
weddings events commercial portraits travel
     
             
    home